Több mint 2300 halálos áldozata van a török-szír földrengésnek

Délben ismét rengett a föld a török-szír határ mindkét oldalán.

Ma reggel 7,8-as erősségű földrengés rázta meg 283519 Törökország középső és Szíria északnyugati részét. A déli órákban újabb földrengéseket észleltek, több, már korábban megsérült ház ekkor dőlt össze - írja az AP.

A Guardian azt írja, hogy Törökországban legalább 1498 ember vesztette életét és 7600 sérült van. Szíriában, a kormány által ellenőrzött területeken 430 halálos áldozatot jelentettek, 1280-an megsérültek. Az ország északnyugati részén, ahova a szír kormány ellenőrzése nem terjed ki, 380-an vesztették életüket, a sebesültek száma pedig több százra tehető.

A halottak száma várhatóan tovább fog nőni, mivel nagyon sokan rekedtek a romok alatt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló