Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Egyre több a kérdőjel a szombathelyi Sportliget mászófala körül

Kiderült, hogy elvileg már egy éve lezárták, és falmester is kell hozzá.

Az utóbbi időben többször terítékre került a szombathelyi Sportligetben található mászófal, és nem mindig pozitív előjellel. Kiderült ugyanis, hogy kissé leamortizálódott Kissé mintha leamortizálódott volna a szombathelyi Sportliget mászófala July 18. 07:25 az elmúlt másfél évben: szépen mennek tönkre a bútorlapok és a kis kapaszkodókból is egyre több fogy, ami valljuk be, nem túl bizalomgerjesztő.

Sportliget mászófal
Még több képért kattints!
Mészáros D. Zsolt

Amikor ezt néhány hete kiszúrtuk, nem volt rajta feltüntetve, hogy balesetveszélyes és a lezárásnak sem láttuk nyomát. Néhány nappal cikkünk Kissé mintha leamortizálódott volna a szombathelyi Sportliget mászófala July 18. 07:25 megjelenése után viszont már azt hallottuk, hogy lezárták, Lezárták a mászófalat a szombathelyi Sportligetben July 24. 16:21 így kimentünk és megnéztük, de igazából csak annyi történt, hogy kikerült rá két helyre is, hogy biztonsági okokból nem használható.

Kiss Tamás

Mint azt múlt héten megírtuk, ezzel kérdéseinket elküldtük a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. ügyvezetőjének, Kovács Cecíliának, aki későbbre ígért bővebb választ. Annyit azonban elöljáróban elárult, hogy

a mászófal használata falmester jelenléte nélkül nem biztonságos, ezért 2020. tavaszának végén lezárásra került.

Sportliget mászófal
Mészáros D. Zsolt

Ez viszont még több kérdést felvet: például hogy van-e falmestere a Sportligetnek? Vagy hogy pontosan hogyan is van ez a lezárós dolog? Ugyanis hol ki van írva rá, hogy nem lehet használni, hol pedig nincs. Természetesen ezeket a kérdéseket is elküldtük az ügyvezetőnek, amint pedig megérkezik a válasz, jelentkezünk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra