Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Többszörös visszaeső rab bántalmazta zárkatársát Szombathelyen

A Szombathelyi Járásbíróság a többszörös visszaeső vádlottat maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés bűntette miatt 3 év 6 hónap fegyházban végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte azzal, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható.

A vádlott és a sértett 2018. december 21-én a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet egyik zárkájában együtt töltötték jogerős szabadságvesztés büntetésüket. A sértett a „spájzon” nem vásárolt testápolót a vádlottnak, aki ezért ököllel arcon ütötte a sértettet, aki emiatt a padlóra esett.

A bántalmazás következtében a sértett nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett, amelyek tényleges gyógytartama szövődménymentes gyógyulás esetén 45 nap. Az elszenvedett sérülésekből azonban maradandó fogyatékossága is keletkezett a sértettnek. Az ítélet nem jogerős, mert a vádlott és védője enyhítésért, másodlagosan felmentésért jelentettek be fellebbezést.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra