Szentgotthárdról indul az idei Tour de Hongrie

Budapestet is érinti idén az országúti kerékpáros körverseny.

Már biztos, hogy Szentgotthárdról indul az idei országos kerékpáros körverseny, a Tour De Hongrie.

A verseny érinti majd Budapestet is, a részletes útvonalat még nem hozták nyilvánosságra.

A Tour De Hongrie szombathelyi rajtja 2015-ben.
Mészáros Zsolt

2022-ben Kelet- és Észak-Magyarország adta az útvonal jelentős részét, ahol főként a sík terepek domináltak. Az idén a szervezők ki akarják hangsúlyozni a kerékpársport másik oldalát, Magyarország legmeredekebb utcáit, útjait keresték.

Információink szerint a szentgotthárdi önkormányzat 20 millió forinttal támogatja a versenyt, plusz díjmentesen adja ki a területfoglalási és útvonal-használati engedélyeket.

A Tour De Hongrie 2015-ben, 2016-ban és 2017-ben Szombathelyt is érintette. Idén is Szombathelyen mutatta meg magát először a Tour de Hongrie mezőnye 2017. June 28. 07:46

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport