Továbbra is élet és halál között a budapesti házomlásban megsérült táncos

Először a koponyáján végezték el a szükséges beavatkozásokat, a gerincműtétre csak előbbi eredményessége esetén kerülhet sor.

Gépekre kötve, élet és halál között lebeg az a 26 éves táncművész, aki hétfőn a Jókai utcai házomlás következtében sérült meg súlyosan - számolt be a Blikk. Mint a lap írja, gépekre kötve fekszik a kórházi betegágyán, miközben az orvosok minden tőlük telhetőt megtesznek a gyógyulásáért.

Emlékeztet, hogy a balerina épp az Operettszínház felé tartott a párjával, amikor a Jókai utcai négyemeletes épület ráomlott. Alig háromszáz méterre volt a színháztól, amikor bekövetkezett a tragédia.

A Bors információi szerint a balerina súlyos koponyasérülést szenvedett, ráadásul a gerince is erősen károsodott a balesetben. Az orvosi csapat döntése értelmében először a koponyáján végezték el a szükséges beavatkozásokat, a gerincműtétre csak előbbi eredményessége esetén kerülhet sor. Jelenleg élet és halál között lebeg, de reménykedünk a mielőbbi felépülésében – nyilatkozta egyik barátjuk a lapnak.

MTI/Mihádák Zoltán
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló