Figyelmetlen sofőr okozott baleset Szombathelyen

A fiatal nő azt hitte, neki van elsőbbsége.

Teljes útlezárás volt érvényben a szombathelyi Légszeszgyár utca és Rákóczi Ferenc utca kereszteződésnél, ahol lassítás nélkül hajtott be a kereszteződésbe egy Renault személygépkocsi, a főúton érkező Toyota vezetője pedig már nem tudta elkerülni az ütközést - jelentette munkatársunk a helyszínről.

A Renault megpördült és járdára csapódott, összetörve egy virágládát és elgörbítve egy korlátot. Ez a két tereptárgy megakadályozta a Renault-ot abban, hogy gázcsőnek és egy szabóság falának ütközzön.

Járdára csapódott egy Renault - Toyota elé hajtott a figyelmetlen sofőr
TM/Nyugat.hu

A mentők egy embert szállították kórházba, ő a Toyotában ült.

Járdára csapódott egy Renault - Toyota elé hajtott a figyelmetlen sofőr
TM/Nyugat.hu

Beszéltünk a balesetet okozó fiatal nővel, aki kérdésünkre egyenes választ adott. Elmondta, hogy a figyelmetlensége okozta a balesetet. Nem járt még ezen a szakaszon és valamiért azt gondolta, hogy ő közlekedik a főúton. Az esetet nagyon sajnálja.

Járdára csapódott egy Renault - Toyota elé hajtott a figyelmetlen sofőr
TM/Nyugat.hu

Egy szomszéd házban lakó férfi elmondta, hogy néhány napja festették fel újra az útburkolati jeleket a kereszteződésben. Szombathelyi tűzoltók vonultak a helyszínre, akik áramtalanították a járműveket. A rendőrség a belváros felől érkezők elől lezárta a Rákóczi utcát, ezt három terelőkúppal tették meg.

Járdára csapódott egy Renault - Toyota elé hajtott a figyelmetlen sofőr
TM/Nyugat.hu

Bár aki előre figyelt, az láthatta, hogy az utat mentő és tűzoltóautók foglalják el, ennek ellenére ismét volt több sofőr, aki átlavírozott a terelőkúpok között ügyelve arra, hogy ne hajtson át a rendőrségi eszközökön. Néhány méterrel később pedig ingerülten vették tudomásul az ügyeskedő sofőrök, hogy nem hajthatnak át a mentő és a tűzoltóautó között. Egy férfi szájáról egészen világosan le lehetett olvasni a mondandóját, bár az nem világos, hogy kinek a k* anyját, amikor ő hajtott be a lezárt területre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló