Megtrollkodta a tanárokat: az e-naplón keresztül küldött ízléstelen üzeneteket más nevében

A 18 éven aluli fiatal talán jó viccnek tartotta, hogy egy ellopott felhasználónév és jelszó páros segítségével egy 14 év alatti tanuló nevében küld trágár üzeneteket az iskola dolgozóinak a Kréta e-napló segítségével. Bíró elé kell állnia, ahol majd kiderül, ki nevet a végén.

A Szombathelyi Járási Ügyészség információs rendszer vagy adat megsértésének bűntette miatt emelt vádat azzal a fiatalkorú férfival szemben, aki a vád szerint egy kiskorú sértett elektronikus napló felhasználói fiókjába jogosulatlanul belépett és onnan ízléstelen tartalmú üzeneteket küldött az iskola munkavállalóinak.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni – áll a Vas Megyei Főügyészség közleményében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló