Tűzesethez és balesethez is vonultak kedden a Vas megyei tűzoltók

Száraz fű égett Torony közelében a főút mentén, míg árokba csapódott egy autó Nemeskoltánál a tegnapi napon.

A 89-es számú főút mellett égett az árokpart Torony közelében kedden délután. A szombathelyi hivatásos tűzoltók vonultak a tűzeset helyszínére. Az egységek két vízsugárral megakadályozták, hogy a lángok átterjedjenek a közeli erdősávra, majd eloltották a tüzet.

Árokba csapódva állt meg egy személyautó Kirepült a sofőr a Seatból - kanyarban sodródott ki az autó Sorkifalud közelében 2022. August 10. 06:59 , miután elhagyta az úttestet Nemeskolta közelében kedden este. A tűzoltók az árokba csapódott autót áramtalanították, üzemanyagfolyást nem tapasztaltak.

112press.hu
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló