Új német boltlánc jön Magyarországra

Kínálatában az élelmiszereken kívül szinte minden kapható.

Új boltlánc nyitott üzletet Magyarországon, legalábbis egy TikTok videóban már megmutatták, hogy is néz ki a TEDi nevű cég új üzlete, és miket lehet ott kapni – adta hírül a Pénzcentrum .

Az üzletláncról keveset lehetett eddig hallani Magyarországon, pedig a német vállalatot 2004-ben alapították, és a honlapjuk szerint már 11 országban vannak jelen, több mint 2600 üzlettel, és 24 ezer dolgozót foglalkoztatnak.

A weboldaluk szerint március végén nyitottak meg egy boltot a XI. kerületben (a cím szerint a Savoya Parkban). Ezenkívül Pápán és Székesfehérváron van még egységük, de honlapjuk szerint már nagyban keresik a partnereket újabb boltok megnyitására, valamint a dolgozókat is – írja a lap.

A videóból és a honlapról kiderült, hogy a kínált termékkategóriák nagyjából hasonlóak, mint az itthon már igencsak elterjedt Pepco és KIK üzleteké – és például a Müller kínálatát is nagyban lefedik. Gyakorlatilag a kozmetikumoktól kezdve a lakberendezési tárgyakon, dekorációkon és a játékokon keresztül az irodaszerekig szinte mindent árulnak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság