Új térképek készültek, amelyeken az elfoglalt ukrán területek már Oroszország részei

Új orosz térképek kezdték felváltani a régieket.

A moszkvai könyvesboltok négy, Ukrajnától elfoglalt régiót magába foglaló térképeket kaptak, melyek idővel felválthatják a korábbi Oroszország-térképeket és világtérképeket – írja napi.hu .

A következő négy ukrajnai régiót tették hozzá Oroszországhoz a térképeken, melyeket a tavaly február 24-én indult orosz invázió kezdete óta elfoglaltak Ukrajnában: Donyeck; Luhanszk; Zaporizzsja; Herszon.

Mint az RBC orosz hírügynökség értesült az Atlas Print kiadótól, több Oroszország-, Eurázsia- és a világ falitérképe, valamint egy világatlasz is megjelent, amelyek már magukba foglalják az október 4-én Oroszország által elfoglalt, és saját területeiként kikiáltott ukrán régiókat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek