Fordulat a Homonnay-ügyben: Még élt, amikor kiérkeztek a mentők

A rendőrség azt is vizsgálja, kivel töltötte utolsó óráit a blogger.
Olasz lapértesülések alapján újabb információkat közöl Homonnay Gergely halálával Elhunyt Homonnay Gergely író, újságíró, aktivista January 03. 00:15 kapcsolatban a HVG.hu .

Ezek között a legnagyobb újdonság az, hogy az ismert blogger, író- és újságíró még élt, amikor kiérkeztek hozzá a mentők. Mindez újén napján, dél körül történt. A halál 13 óra 17 perckor, több újraélesztési kísérlet után következett be.

Az előzmények

Homonnay szombaton reggel ötkor, egy férfival érkezett a római Via Pontremolin található Bananon nevű klubba, amely „meleg körökben igazodási pontnak számít”. Később különváltak.

Sikertelenül próbálták újraéleszteni
Facebook

A blogger az újévi koccintás után lement a csigalépcsőn a törökfürdőbe, ahová csak tagok léphetnek be.

Itt lett rosszul, egyelőre nem tudni, hogy mitől.

Olasz sajtóinformációk

A Repubblica szerint a Homonnay holmija között a szekrényében egyelőre beazonosítatlan port és folyadékot is találtak. Előbbiről azt írják, szabad szemmel sem a kokainra, sem a heroinra nem hasonlít, bár nem tisztázott, kinek az ítéletére alapozva írják ezt. Majd a vizsgálatok derítik ki, hogy esetleg GHB (köznapi nevén Gina) lehetett-e a Homonnaynál talált szer. Információk szerint a randidrognak is tartott GHB-t használta az elhunyt író.

Úgy tudni, rendőrség nem csak a túladagolás kérdését vizsgálja, de telefonhívásai és üzenetei átvizsgálásával azt is, hogy kivel töltötte az utolsó óráit Homonnay, akinek holttestét a Tor Vergata poliklinikára szállították vizsgálatra.

Ahogy arról lapunk is beszámolt Homonnay Gergely ügyvédje: „Kérek mindenkit, ne találgasson…” January 03. 10:24 , Homonnay barátja és ügyvédje a mai nap Rómába repült, hogy tájékozódjon az ügyről.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kapcsolódó cikkeink

Elhunyt Homonnay Gergely író, újságíró, aktivista

Holttestét egy római magánklubban találták meg.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet