Ujhelyi megváltoztatná a szocialista párt nevét, és most az interneten toboroz támogatókat a megújuláshoz

Teljes újjászületést akar.

Ujhelyi István internetes platformon várja azok jelentkezését, akik részt vállalnának az MSZP megújításában - közölte a szocialisták európai parlamenti (EP-) képviselője vasárnap, az MTI-vel.

Az ellenzéki politikus emlékeztetett: a közelmúltban mutatta be az MSZP "teljes újjászületését szorgalmazó, radikális és mély átalakulást" végrehajtani akaró elképzelését, amelynek részeként a párt az "Esély - Magyar Szociáldemokraták Pártközössége" nevet venné fel.

Ujhelyi István közleményében hangsúlyozta, hogy a hozzá beérkezett vélemények "elsöprő többsége" egyetértő volt.

Ujhelyi István Szombathelyen
Mészáros D. Zsolt
"Tudjuk, hogy igazunk van, és most azon akarunk hosszan és tudatosan dolgozni, hogy legyen elég erőnk is érvényt szerezni neki. Ehhez nemcsak egy aktív és konkrét célok mentén politizáló pártra, de a pártot körülvevő civil hálózatra, közösségre is szükség van" - fejtette ki a szocialista politikus.

Kiemelte, az eselykozosseg.hu weboldalon bárki regisztrálhat, aki akár civilként, akár a szocialista párt tagjaként részt akar venni a magyar szociáldemokrácia újjászületésében és például helyi "Esély Körök" kialakításában.

A politikussal lapunk múlt év végén készített egy podcastot Ujhelyi István: „Az Európai Unió egy békeprojekt” 2021. December 18. 15:23 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet