Újra olcsóbb lett a gáz, de a számláján ez nem fog látszani

A TTF jelenlegi alacsonyabb ára pedig, ha a lakossági árakban nem is, de a vállalati díjakban jelentkezhet.

A legnagyobb európai fogyasztónak számító Németországban továbbra is nagyon kedvező a tárolók töltöttségi szintje, közel 80 százalékos, a piacon nem várnak pánikszerű vásárlásokra. Így még a kontinensünkön beköszöntő hideg idő sem hatott érdemben a tőzsdei jegyzésre – írja az mfor.hu.

Amennyiben az előrejelzések beigazolódnak, és február második felében ismét tavaszias időnk lesz, akkor addig valószínűleg nagy áremelkedés nem várható. A TTF jelenlegi alacsonyabb ára pedig, ha a lakossági árakban nem is, de a vállalati díjakban jelentkezhet, ami visszafoghatja a vágtató magyar inflációt. Így közvetve a lakosság is profitálhatna belőle – írja a lap.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek