Újra Szombathelyen tart előadást Papp Lajos, a neves szívsebész

100+1 hihetetlen történetről mesél majd.

November 25-én szombaton, 15 órától tart előadást a Széchenyi-díjas szívsebész professzor, Papp Lajos Szombathelyen. A Bartók Teremben (Zeneiskola) rendezett előadás a "Csodák pedig léteznek! 100+1 hihetetlen történet" címet viseli.

"Az elismert szakember élete a szolgálat. Szolgálni az embert, szolgálni a betegeket. Saját bevallása szerint, a teremtőtől kapott hittel, a krisztusi szeretet jegyében gyógyít. Több évtizedes kutatói és klinikai tapasztalatait, tudását ötvözi a holisztikus gondolkodással és az elfelejtett, évezredes népi bölcsességekkel. Mottója: gyógyítani szívvel-lélekkel, szívet-lelket-testet" - írják a szervezők.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló