Újraindítja az RTL a Survivort

Két év kihagyás után, ezúttal csak civilekkel.

2023 őszén újra jön a Suvivor az RTL-re - derült ki a csatorna pénteki sajtóközleményéből.

Ebben azt írják, olyan emberek jelentkezését várják, akik "képesek megküzdeni az éghajlat, a nomád élet, az éhezés, az élővilág okozta nehézségekkel és az ezekből adódó fizikai, lelki megpróbáltatásokkal, és nem utolsó sorban saját magukkal".

A Survivor még 2003-ban indult az RTL Klubon Stohl András vezetésével, a csatorna két évad után mégis úgy döntött, nem folytatja a túlélős realityt. 2017-ben aztán meggondolták magukat, és teljesen új formában, Istenes Bence vezetésével indították újra a műsort.

A vetélkedő legutóbb 2021-ben volt látható a csatornán, akkor az Éjjel-Nappal Budapest egyik színésze, Varga Miklós "Joe" vezette a műsort. Ez pedig idén sem lesz másképp.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű