Ukrajna állítólag drónokkal támadja a Barátság kőolajvezetéket

A szombati értesülésekre egyelőre nem reagált az ukrán védelmi minisztérium.

Ukrajna szombaton drónokkal támadott olajvezeték-létesítményeket Oroszország belső területein, a célpontok között szerepelt a nyugat-szibériai nyersolajat Európába szállító Barátság olajvezeték egyik kiszolgáló létesítménye is – írja a Reuters alapján a 24.hu .

Orosz lapértesülések szerint a Moszkvától északnyugatra fekvő Tver régióban két drón támadott meg egy állomást, amely a Barátság vezetéket szolgálja ki. Hasonló információt osztott meg az orosz biztonsági szolgálatoknál jó kapcsolatokkal rendelkező Baza Telegram-csatorna is.

Az elmúlt hetekben fokozódtak az Oroszországon belüli ukrán dróntámadások, de Ukrajna nyilvánosan nem ismerte el az ilyen célpontok ellen indított támadásokat. A szombati értesülésekre egyelőre nem reagált az ukrán védelmi minisztérium – tette hozzá a Reuters.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek