Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Tényleg többet ér egy zalaegerszegi, mint egy szombathelyi? - kérdezte Ungár Péter a parlamentben

Az LMP-s képviselő a múlt héten a Miniszterelnökséget kérdezte erről.

Ungár Péter az országgyűlésben tette fel a címben jelzett kérdést, azzal, hogy tavaly év végén a fideszes vezetésű városok egyenként 1,38 milliárd forint szabadon felhasználható kompenzációt kaptak a kkv-k iparűzési adójának megfelezése után.

De hiába kért egyenes választ, varga Mihály pénzügyminiszter, miniszterelnök.helyettes azt fejtegette, hogy a szombathelyiek is részesülnek a kormány gazdaságvédelmi intézkedéseiből, és hogy Szombathely adóerő-képessége jóval magasabb, mint Zalaegerszegé. Varga azt is hozzátette, hogy állami és uniós forrásokból Szombathely is indíthat majd fejlesztéseket.

Ungár Péter a múlt héten a Miniszterelnökséghez nyújtott be írásbeli kérdést Ungár Péter a Miniszterelnökségre vitte a szombathelyi önkormányzat kompenzációjának kérdését April 29. 19:34 , akkor Orbán Balázs államtitkártól is hasonló választ kapott.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra