Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Újabb plakáthekkelések Szombathelyen: most pénzt küldjenek a brüsszeliek

Korábban egy plakátot már meghekkeltek Szombathelyen, most újabb matricák kerültek fel a kormányszlogen alá.

Korábban írtuk, hogy meghekkelték egyik szombathelyi "Üzenjük Brüsszelnek" plakátot. Akkor az volt a kiegészítés, hogy nincs az iskoláskban WC-papír Éjszaka ismeretlenek meghekkelték a Rohonci út egyik Brüsszel-ellenes plakátját 2016. May 18. 07:59 . Miután megtaláltuk a dekorációért felelőst még rövid interjút is készítettünk vele Megtaláltuk a szombathelyi srácot, aki a kormány plakátjával trollkodott 2016. May 18. 17:13 . Később a felragasztott kiegészítéseket leszedték, több sem kellett, péntek reggel újabb kiegészítés jelent meg a Bartók Béla és a Rohonci út kereszteződésében lévő plakáton:

Meghekkelt üzenjük Brüsszelnek plakát
Nyugat.hu

Időközben olvasóink azt is jelezték, hogy a Rumi úton (a csititói benzinkútnál) is hasonlóképp járt egy plakát, ott ugyanaz az üzenet: Küldjenek még pénzt!

Meghekkelt üzenjük Brüsszelnek plakát
Nyugat.hu

Hogy kik állnak az akció mögött nem tudjuk, de ez ismét sikeresen bizonyítja, hogy a plakátos kormánykommunikáció nagyon béna, amellett, hogy rengeteg ember nem ért vele egyet (akár az üzenettel, akár azzal, hogy adóforintokat költenek erre). Ennyi erővel akár kipontozott részeket is hagyhattak volna felületen, mellérakva egy filctollat.

Meghekkelt üzenjük Brüsszelnek plakát
Nyugat.hu

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet