Üzent „az ördög ügyvédje”, januárban új hírekkel jön

Hol ropognak a fegyverek, vér is folyik – írta.

„Januártól aktivizálom magam. Addig is puszilom Varga Juditot, aki csak azért nem rúghatott labdába Novák Katalin mellett – és nem lett köztársasági elnökjelölt –, mert a lányokat (is) szereti, és létezik pár fránya felvétel erről, valamint a Völner-féle korrupciós ügyben betöltött szerepéről. Tünde és Timi, tőletek előre is bocs. Hol ropognak a fegyverek, vér is folyik” – írja a közösségi megosztón Az ördög ügyvédjeként elhíresült „akárki”.

A bejegyzést azonnal százak kezdték kommentelni és osztani az interneten.

Az „ördög ügyvédje” volt az, aki nyilvánosságra hozta a Borkai Zsoltot, Győr akkori polgármesterét megbuktató szexvideókat és fotókat. A hatóságok azonban nem Borkai és társai ellen indítottak nyomozást, hanem a kiszivárogtató ellen. Az ügyben vádat emeltek Vádat emelt Czeglédy ellen a Fővárosi Főügyészség az „ördög ügyvédje”-ügyben 2021. October 04. 11:09 Czeglédy Csaba szombathelyi városi képviselő ellen, aki tavasszal az ellenzék közös országgyűlési képviselőjelöltje lesz. Czeglédy tagadja a vádakat.

Az ügyet karácsony előtt a szombathelyi járásbíróságra tették át. Áttették Szombathelyre az "Ördög-ügyvédje ügyet" 2021. December 22. 14:48

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet