Vadászok büszkesége, vadak bánata: ez a vasi trófeaszemle

A Káld-Hidegkúti Ökoturisztikai Központ melletti tisztáson állították ki a szervezők a vadászatra jogosultak idei büszkeségeit.

11. VAS VÁRMEGYEI TRÓFEASZEMLE

"Idén nehezen indult be a bőgés, mégis szép eredmények születtek. A vármegye vadásztársadalmának szakmai seregszemléjén 14 vadászatra jogosult 140 trófeáját láthatták az érdeklődők" - olvassuk a Szombathelyi Erdészeti Zrt. Facebook-oldalán.

Vasi trófeaszemle
Facebook

A Farkas-erdő szívében, ezúttal is a Káld-Hidegkúti Ökoturisztikai Központ melletti gyönyörű tisztáson állították ki a szervezők a vadászatra jogosultak idei büszkeségeit.

"A Szombathelyi Erdészeti Zrt. által kezelt hat vadászterületen eddig 155 gímbikát ejtettek el vadászaink, ezek közül 74 trófeáját láthatták a mustra közönség, köztük egy különlegességet is, egy valószínűleg hormonproblémával küzdő bika 13,90 kg-os barkás trófeáját" - írják még.

Vasi trófeaszemle
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód