Eddig: 352 020 / 3 000 000 Ft, 20 támogató. Még12nap.
Légy része az igazságnak!

Vadászok büszkesége, vadak bánata: ez a vasi trófeaszemle

A Káld-Hidegkúti Ökoturisztikai Központ melletti tisztáson állították ki a szervezők a vadászatra jogosultak idei büszkeségeit.

11. VAS VÁRMEGYEI TRÓFEASZEMLE

Hírek, vélemények, tudás.
Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

"Idén nehezen indult be a bőgés, mégis szép eredmények születtek. A vármegye vadásztársadalmának szakmai seregszemléjén 14 vadászatra jogosult 140 trófeáját láthatták az érdeklődők " - olvassuk a Szombathelyi Erdészeti Zrt. Facebook-oldalán .

Vasi trófeaszemle
Facebook

A Farkas-erdő szívében, ezúttal is a Káld-Hidegkúti Ökoturisztikai Központ melletti gyönyörű tisztáson állították ki a szervezők a vadászatra jogosultak idei büszkeségeit.

"A Szombathelyi Erdészeti Zrt. által kezelt hat vadászterületen eddig 155 gímbikát ejtettek el vadászaink, ezek közül 74 trófeáját láthatták a mustra közönség, köztük egy különlegességet is, egy valószínűleg hormonproblémával küzdő bika 13,90 kg-os barkás trófeáját" - írják még.

Vasi trófeaszemle
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód

Tovább az oldalra