Szombathelyen ittasan villanyoszlopnak hajtó vezető ellen emelt vádat az ügyészség

Az ittasan vezető fiatalember már búcsút mondhatott a vezetői engedélyének és pénzbüntetés vár rá.
A Szombathelyi Járási Ügyészség ittas járművezetés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2022. áprilisában, Szombathelyen enyhe fokban ittasan vezette a gépjárművét. Ittassága miatt egy kanyarban elveszítette uralmát az autó felett és először az útpadkának, majd egy lámpaoszlopnak ütközött Ittas sofőr törte össze a Mitsubishijét Szombathelyen April 11. 09:04 .
Ittas sofőr törte össze a Mitsubishijét Szombathelyen - elvették a vezetői engedélyét
TM/Nyugat.hu

A baleset következtében az ittas férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

A Szombathelyi Járási Ügyészség pénzbüntetés és a „B” kategóriájú járművek vezetésétől eltiltás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben, akinek büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló