Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

3 hétig vonatpótló buszok járnak a Szombathely-Zalaszentiván vonalon

Pályakarbantartást végeznek.

Vágányzári hirdetményt juttatott el lapunkhoz a GYSEV Zrt., melyben az áll, hogy a Szombathely – Zalaszentiván vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt 2020. augusztus 25-től (kedd) 2020. szeptember 15-ig (kedd) Szombathely és Zalaszentiván állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek a cikkünk alján található táblázatban sárga alapon megjelölt menetrend szerint.

A hirdetményen szereplő vonatok a fejlécükben megjelölt napokon módosított menetrend szerint közlekednek. Egyes vonatoknál Szombathely – Vasvár állomások között is közlekednek vonatpótló gyorsjáratok, amelyek csak Püspökmolnári vasútállomáson állnak meg.

Zalaszentiván – Zalaszentlőrinc – Zalaszentiván állomások között összekötő járat közlekedik a kék alapon megjelölt menetrend szerint.

A vágányzár idején a Püspökmolnári – Szombathely kombinált bérlettel elérhető csatlakozásokról külön hirdetmény készült. Részletes tájékoztatás a személypénztárakban, és a www.gysev.hu oldalon érhető el.

Egyébként augusztus 31-én (hétfő) és szeptember 1-én (kedd) Zalaszentiván és Zalaegerszeg között is vonatpótló autóbuszok közlekednek majd, erről külön hirdetmény készült.

GYSEV Zrt.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra