Változások a menetrendben - pályakarbantartást végez a GYSEV

Győr és Csorna állomások között például a vonatok helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek, de Csorna és Szombathely állomások között is változik egyes vonatok menetrendje.

A Győr–Sopron vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt június 11-től (vasárnap) június 16-ig (péntek) Győr és Csorna állomások között a vonatok helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek. A vonatpótló autóbuszos közlekedés miatt az érintett vonatok Csorna és Sopron között módosított menetrend szerint közlekednek, valamint Csorna és Szombathely állomások között is változik egyes vonatok menetrendje. 

A GYSEV Zrt felhívja utasai figyelmét, hogy az IC 312, IC 310, IC 311 és IC 313 számú vonatoknál nemzetközi utazás esetében, valamint a Szombathely–Szentgotthárd szakaszra/szakaszról az eljutás külön Győr–Szombathely viszonylatú vonatpótló autóbuszokkal biztosított Budapest-Keleti pályaudvar felől, illetve felé, de nem érintik Csorna és Répcelak állomásokat.

 A 39948-as számú vonat ebben az időszakban Szombathely–Kőszeg között csatlakozás biztosítása miatt módosított menetrend szerint közlekedik. Tájékozódjon, mielőtt útnak indul, például a GYSEV honlapján.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Ha további híreket és információkat is szeretne megtudni Sopronból és környékéről, iratkozzon fel az enyugat.hu facebook oldalára

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek