Vármegyék és főispánok: Szellő István sem bírta ki poén nélkül a híradót

Alkalmazkodni kell a változásokhoz.

Szokatlanul zárult a szerda esti RTL Híradó az ispán tisztség és a vármegyék visszaállításáról szóló törvényjavaslat tiszteletére - számolt be az RTL Híradó .

Szellő István ugyanis így köszönt el a nézőktől:

Tekintetes asszonnyal búcsúzunk mára innen a székesfővárosból, kisztihand! Este Rábai uram várja önöket!

Nem ő volt azonban az első műsorvezető, akit megihletett a vármegyék és a főispánság visszaállítása, ugyanis, mint korábban már beszámoltunk róla Ez gyors volt: az egyik tv máris a vármegye elnevezést használta June 22. 15:09 , a Szeged TV Téma című műsorának vezetője ugyanis tegnap Csongrád-Csanád vármegyét említette elköszönésekor.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet