Vas megyében 2532 vizsgázónak sikeresen véget ért a tavaszi érettségi

82 vizsgabizottságban hirdettek eredményt.

Vas megyében 2532 vizsgázónak sikeresen véget ért a tavaszi érettségi vizsgaidőszak - írja a Vas Vármegyei Kormányhivatal honlapja.

A májusi írásbeliket követően júniusban a közép- és emelt szintű szóbeli vizsgákkal folytatódott az érettségi. Vasban 82 vizsgabizottságban hirdettek eredményt az új Nemzeti Alaptanterv és a szintén új technikumi érettségi vizsgarendszer keretei között megszerzett eredményekről.

Kiemelkedően sokan választották az angol nyelvet, jelentősen nőtt a matematikából, történelemből és biológiából emelt szinten vizsgázók száma.

A nyári pihenőt követően augusztus második felétől szeptember 5-ig lehet jelentkezni az őszi érettségi időszak vizsgáira. Fontos tudni, hogy az ágazati és ágazaton belüli specializáció szakmai vizsgatárgyakból utoljára a 2024/2025-ös tanév október-novemberi vizsgaidőszakában lehet majd érettségit tenni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet