Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vas megyei rendőröket is jutalmaztak

Négy dunántúli megye bűnügyi munkatársait díjazták.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Dr. Töreki Sándor rendőr vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes Fejér, Vas, Zala és Veszprém megyei, bűnügyi szakterületen dolgozó rendőröknek adott át elismerést 2020. április 30-án a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság színháztermében - írja a Police.hu.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Jutalomban részesítette 2019. év második felében több kábítószer-kereskedő és embercsempész bűnözői csoport eredményes felderítésében és felszámolásában nyújtott kiemelkedő teljesítményének elismeréseként a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály állományából Büki László rendőr alezredes osztályvezetőt .

Police.hu

A Vas megyét érintő migrációs bűncselekmények megelőzésében, a szervezetten működő bűnözői csoport felderítése és elfogása érdekében nyújtott magas színvonalú munkája elismeréseként a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály állományából dicséretben részesítette Horváth Roland rendőr századost és Dezse Gyula rendőr századost , kiemelt főelőadókat.

Az Iskolai Bűnmegelőzési Tanácsadó Tiszt programban nyújtott kimagasló teljesítményéért elismerést adott át a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Zalaegerszegi Rendőrkapitányság állományából Császár Éva címzetes rendőr századosnak, nyomozótisztnek, valamint a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Szombathelyi Rendőrkapitányság állományából Németh Zsolt szenior rendőr alezredesnek , szenior állományú iskolai bűnmegelőzési tanácsadónak.

A DADA program oktatásában nyújtott kimagasló teljesítményéért elismerésben részesítette a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Ajkai Rendőrkapitányság állományából Gyuris Mónika rendőr főhadnagyot, kiemelt főelőadót és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Székesfehérvári Rendőrkapitányság állományából Gazdag Andrea Krisztina címzetes rendőr őrnagyot, kiemelt főelőadót.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés