Szombathelyi Fidesz: "Lelepleződött a városvezetés törvénysértő magatartása"

A Szombathelyen ellenzékinek számító párt is megszólalt a Vasivíz-ügyben.

Alig pár órája, hogy a városvezetést alkotó pártok közös közleményben Közleményben állnak ki a Vasivíz vezérigazgatója mellett a szombathelyi ellenzéki szervezetek 2020. August 18. 08:47 álltak ki a Vasivíz vezérigazgatója mellett és indokolták a hétfői döntést Molnár Miklósnak, a Vasivíz vezérigazgatójának leváltását kezdeményezi a szombathelyi közgyűlés 2020. August 17. 10:48 , a Fidesz szombathelyi szervezete is kiadott egy közleményt:

Közlemény

A VASIVÍZ- ügyben kiadott közös ellenzéki nyilatkozatot meglepve olvastuk.

Abban ugyanis két helyen is "személyre szabott jogalkotás" -ról írnak, mint a kialakult botrányos helyzet okáról.

Ez hazugság, és a választók szemérmetlen félrevezetése.

Az illetékes állami hatóság fellépése ugyanis egy sok éve hatályban lévő, mindenkire - magára az Energiahivatalra nézve is - kötelező jogszabályon alapult.

A hatóság kötelességéhez híven megállapította, hogy Molnár Miklós nem nevezhető ki a szakmai gyakorlat hiányában vezérigazgatóvá.

Tudta ezt pontosan a számos jogászt soraiban tudó szombathelyi városvezetés, mégis kinevezte jogszabályellenesen az alkalmatlan Molnár Miklóst.

Most, amikor törvénysértő magatartásuk lelepleződött, azt tovább takargatni nem tudják, hirtelen azt hazudják, hogy Molnár politikai okokból történt kinevezését követően megváltoztatták a jogszabályt.

Ez hazugság. A vonatkozó szabály nem változott. Dr. Nemény András diplomás jogász és társai megpróbálták kijátszani a magyar törvényeket azért, hogy egy árulót busás júdáspénzzel fizessenek ki, zsíros állásba juttassák a hozzájuk átállt Molnár Miklóst.

A kísérlet nem sikerült, mert lebuktak. Most hazugságokkal - mint például az önkormányzatok fenyegetése - próbálják az embereket félrevezetni. Így szeretnék elterelni a figyelmet hozzá nem értésükről, szakmai, politikai és emberi alkalmatlanságukról.

Neményék most már nem először hoznak szégyent szeretett városunkra alkalmatlan vezetők kinevezésével. Ideje lenne a haverok és rokonok busás pénzelése helyett a munkával foglalkozni, mert Szombathely talán még soha nem volt olyan koszos és elhanyagolt, mint manapság.

Fidesz Szombathelyi Szervezete

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet