Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Molnár Miklósnak január végéig le kell mondania szombathelyi képviselői mandátumáról

Még egy közgyűlésen vesz részt képviselőként.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Január 1-től - válaszolta kérdésünkre a pénteki frakció-sajtótájékoztatón Molnár Miklós képviselő (Pro Savaria), tanácsnok. Azt kérdeztük tőle, mikor lép hivatalba mint a Vasivíz Zrt. vezérigazgatója.

Molnár Miklóst december 17-én, kedden nevezte ki Molnár Miklós lett a Vasivíz Zrt. vezérigazgatója 2019. December 17. 11:37 a tulajdonosi közgyűlés a Vasivíz élére, ezzel véget ért a több hete tartó, politikai elemeket is tartalmazó vita Folytatódik a vita arról, hogy Molnár Miklós lehet-e a Vasivíz Zrt. vezérigazgatója 2019. November 20. 13:37 .

Molnár Miklóst októberben jelölte a szombathelyi közgyűlés a Vasivíz vezérigazgatójának
Mészáros D. Zsolt

A válaszból kiderül, hogy sikerült megegyezni Kohuth Viktor távozó vezérigazgatóak, aki ezek szerint elfogadta a hathavi juttatásról és a december 31-i távozásról szóló ajánlatot Molnár Miklós lett a Vasivíz Zrt. vezérigazgatója 2019. December 17. 11:37 .

Molnár Miklósnak 30 napja van, hogy megszüntesse a vezérigazgatói poszt és a képviselői mandátum közti összeférhetetlenséget, tehát január végéig le kell mondania képviselői megbízatásáról. A sajtótájékoztatón meg is jegyezte, hogy a januári közgyűlésen még jelen lesz mint képviselő.

Megint feltettük a kérdést Molnárnak, hogy ki ül be majd a közgyűlésben megüresedő helyére Csütörtökön megválaszthatják Molnár Miklóst a Vasivíz vezérigazgatójává, még nem hivatalos, ki veszi át képviselői mandátumát 2019. December 11. 06:45 , de megint azzal hárított, hogy ezzel majd később foglalkoznak.

A legutóbbi információink szerint erre Koczka Tibornak, volt független polgármester-jelöltnek és a Pro Savaria volt képviselőjelöltjének van a legnagyobb esélye.

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés