Hiába volt lent a sorompó, azért áthajtott a celldömölki vasúti átjárón

Le is törte a sorompót és nem ússza meg.

A Szombathelyi Járási Ügyészség közlekedés biztonság ellen gondatlanságból elkövetett vétség miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2022 júliusában behajtott Celldömölkön egy fény- és félsorompóval biztosított kereszteződésbe annak ellenére, hogy a fénysorompó tilos jelzést mutatott és így letörte a sorompó csapórúdját.

A Vas Megyei Főügyészség most közleményében azt írja, hogy a vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.

(Címlapképünk illusztráció.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló