Végrehajtást indított a NAV a Haladás ellen

Ez egyébként nem ez az első ilyen eset a cég történetében.

Már lassan öt hónapja annak, hogy Mészáros Lőrinc veje, Homlok Zsolt nemcsak érdekeltségei révén, szponzorként áll a szombathelyi másodosztályú fociklub mögött, hanem annak a tulajdonosa is lett. A cégbíróság július 7-én jegyezte be a cégkivonatba a változást, miszerint a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. egyik tulajdonosa, a Haladás Marketing Kft. Homlok Zsolt többségi tulajdonába került - írja az mfor.hu .

A társaság közgyűlésén az üzletember nagyívű terveket és jövőt vázolt fel, a célok között megemlítve az NB I-es visszajutást, valamint egy harmadosztályú csapat létrehozását, mely alapvetően a klub és helyi foci fejlődését lenne hivatott szolgálni. Egyelőre nem nagyon látszódnak a gyökeres változás jelei. A Haladás a bajnokság 7. helyén osztozik a Soroksárral, 10 ponttal lemaradva a feljutást érő második helytől.

Ezen kívül - írja a lap - a csapat mögött álló cég baja komolyan meggyűlhetett a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal. Az ugyanis néhány nappal ezelőtt végrehajtást indított ellene. A cégbíróság már be is jegyezte a végrehajtás tényét. Ebből derült ki, hogy a NAV Vas Megyei Adó- és Vámigazgatósága Követeléskezelési Osztálya november 18-án indította az eljárást, mely bejegyzését november 24-én kérte a cégbíróságtól, mely aznap eleget is tett a kérésnek.

Ez egyébként nem ez az első ilyen eset a cég történetében. Az Opten adatbázisa alapján legutóbb 2019-ben volt hasonló: egyszer augusztusban, egyszer pedig decemberben. Az első alkalommal másfél hónap után sikerült rendezni a problémát és elérni az eljárás megszüntetését, decemberben ennél kevesebb időre volt szükség, három hét alatt sikerült megoldani a helyzetet... az mfor.hu teljes cikke itt olvasható.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport