Végrehajtót küldött a Jobbik a Mediaworksre

A Magyar Nemzet nem volt képes, vagy nem akart ötvenezer forintot kifizetni.

A Magyar Nemzet nem fizette ki az egyik helyreigazítás miatt rá kirótt perköltséget, ezért a Jobbik kérelmére a Fővárosi Törvényszék végrehajtási eljárást rendelt el a Mediaworks Hungary ellen - derül ki a párt pénteki közleményéből, amelyet a Média1 idézett.

Mint cikkükből kiderül, a kormányközeli lap még 2022 végén kényszerült egy helyreigazítás közlésére, azonban az 50 ezer forintos perköltséget a mai napig nem fizette meg.

„Akkor még nem tudhattuk, hogy a fideszes hazugsággyár annyira pitiáner lesz, hogy egy ötvenezer forintot sem elérő perköltséget nem tud magától megfizetni. Márpedig most ez történt, a Magyar Nemzetet kiadó Mediaworks nem volt képes egy ekkora összeget sem időben megfizetni a Jobbik részére” - fogalmaznak.

A lépés értelmében a végrehajtó inkasszót nyújthat be a fideszes propagandaszervezet számlájára, hogy elvonja a tartozás összegét, amelyet tovább növelhet a végrehajtás költsége.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek