Végül csak eljött az Ismerős Arcok Szombathelyre

S ha már tényleg itt volt, koncertezett egyet - végül is, ezért érkezett.

Volt Ismerős Arcok koncert Szombathelyen szombaton, de ez mégsem annyira egyértelmű, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Nem kis huzavona és bizonytalanság előzte meg ugyanis a színre lépést, mint emlékezhetünk.

Ismerős Arcok koncert a víztoronynál
A zenekar...
Mészáros D. Zsolt

Úgy kezdődött, hogy egész napos családi programot hirdetett meg Ismerős Arcok-koncert kedvezményes ebéddel a szombathelyi víztoronynál? 2021. September 12. 18:40 szeptember 18-ra a Víztorony-Kresz Park Kulturális és Sport Egyesület az Octopus víztoronyhoz. A meghívóban a családi napok szokásos programjai - fúvószene, szaru- és fafaragás, dzsúdó-, mazsorett- és kutyabemutató, bábszínház - mellett meghirdettek egy Ismerős Arcok koncertet is.

Aztán a programról szóló Facebook-bejegyzés másnap reggelre eltűnt, ezzel viszont megérkezett a riadalom, hogy nem is lesz koncert.

Ismerős Arcok koncert
...a közönsége
Mészáros D. Zsolt

A második menetben aztán kiderült, hogy tényleg Tényleg Szombathelyen koncertezik az Ismerős Arcok – és egy új fitneszpark is kinőtt a KRESZ parkban 2021. September 14. 15:21 koncertezik a zenekar Szombathelyen. Némi vita volt arról, hogy mennyire családbarátok, mennyire jobboldaliak avagy sem, ami vita azzal zárult, hogy azért rájuk esett a választás, mert „ők énekelnek a közösségről, a családról, a hazaszeretetről, a kultúráról, és egyedi gondolataik vannak, nagyon izgalmas, egyedi hangzással” .

Így vagy úgy, de végül itt voltak, mi pedig ott, s ha már hangot nem, képet viszont sokat hoztunk, a galéria pedig egy kattintással nyílik. Tessék ezt megtenni.

Ismerős Arcok koncert a víztoronynál
Zászlóval, természeetesen
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra