Ismerős Arcok-koncert kedvezményes ebéddel a szombathelyi víztoronynál?

Megjelent a program a Facebookon, aztán eltűnt. Kiderült, túl sokan akartak regisztrálni úgy, hogy arra még lehetőség sem volt.

Egész napos családi programot hirdetett meg szeptember 18-ra csütörtökön a Víztorony-Kresz Park Kulturális és Sport Egyesület az Octopus víztoronyhoz. A meghívóban a családi napok szokásos programjai - fúvószene, szaru- és fafaragás, dzsúdó-, mazsorett- és kutyabemutató, bábszínház - mellett meghirdettek egy Ismerős Arcok koncertet is.

Utóbbi azért érdekes, mert az Ismerős Arcok zenekar ismert jobboldali csapat, némi nacionalizmussal ötvözve. Ők jegyzik a futballpályák himnuszává előlépett Nélküled című számot, azaz, nem igazán családi napos zenekar.

A víztorony mellett lesz a családi nap.
Kiss Tamás

A programról szóló Facebook-bejegyzés péntek reggelre eltűnt. Kíváncsiak voltunk, mi történt. Telefonon elértük a szervező egyesület elnökét, Pados Györgyit, aki azt mondta, a program még nem végleges, pontosításra szorul, a végleges változatot a jövő hét elején hozzák nyilvánosságra.

A családi nap egyébként egy pályázat része. Az egyesület fitness eszközök beszerzésére nyert támogatást, az átadáshoz tartozó egész napos programmal együtt.

Információink szerint a program túl korai közlése azért okozott zavart, mert abban benne volt, hogy regisztrálni lehet, és adott számú regisztráló kedvezményesen ebédet kap. Ám a regisztrációs oldal még nem működik, ezért sokan hívták az Agorát, a víztoronyban lévő kávézó üzemeltetőjét és az egyesületet is azzal, hogy regisztrálni szeretnének. Így most gyorsan meg kell teremteni a regisztráció technikai lehetőségeit.

A családi napot egyébként már tavasszal is meg akarták szervezni, de a járvány miatt nem volt rá mód, ráadásul a víztorony is csak július elején nyílt meg.

Az egyesület egyik alapítója Sátory Károly fideszes önkormányzati képviselő. Sátory volt az, aki 2019-ben örömét fejezte ki Egyre nagyobb a botrány a kétfarkúak lerombolt szombathelyi buszmegállója körül 2019. June 25. 18:36 a Facebookon azért, mert ismeretlenek éjszaka lebontották Lebontották a kétfarkúak színes buszváróját Szombathelyen az éjjel 2019. June 25. 09:57 a Kétfarkú Kutyapárt színes buszváróját a víztorony melletti megállóhelynél. Az akkor még fideszes városvezetés a „lelkes civilek” akciójának nevezte a történteket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet