Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közös versmondással búcsúztak volt igazgatójuktól a szombathelyi Berzsenyi Könyvtár dolgozói

Nagy Éva nyugdíjba vonult.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bár már más irányítja a Berzsenyi Dániel Megyei Könyvtárat, de eddigi igazgatója, Nagy Éva hivatalosan csak most vonult nyugdíjba. - „Akkoriban nagyon más presztízse volt egy könyvtárosnak. Nem kellett annyira megküzdeni az olvasókért sem. Nagyon sok híres ember, író, költő volt anno könyvtáros, mint például Gazdag Erzsi vagy Weöres Sándor, Hamvas Béla.” - nyilatkozta nekünk két évvel ezelőtt – és még így is emlékezett.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

„Pallósiné dr. Toldi Mártával 20 évig dolgoztunk együtt, hihetetlen szimbiózis alakult ki közöttünk, sokan a mai napig összekevernek bennünket, holott nem is hasonlítottunk egymásra, annyira együtt voltunk. Jellemző, hogy őt is megállították, neki is gratuláltak, amikor most díjat kaptam:) Tényleg nagyon egyformán gondolkodtunk, ezért sem okozott különösebb nehézséget az átállás, amikor ő 2014-ben elment nyugdíjba, én pedig átvettem az intézmény irányítását.”

Most pedig nyugdíjba ment, és volt munkatársai így búcsúztak tőle.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kultúra

Hirdetés