Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A hotelben romantikázásnak fejszével fenyegetőzés lett a vége

A férj begurult a pénz miatt, és azzal riogatta feleségét, hogy szétüti és levágja a fejét.

A Sárvári Járási Ügyészség kapcsolati erőszak bűntette és felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntettének kísérlete miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki több esetben megverte a házastársát, majd egy fejszével nyomatékosított fenyegetésekkel próbálta rávenni arra, hogy a szerinte fennálló 39.000 forint tartozását fizesse vissza – közölte a Vas Megyei Főügyészség.

A vádirat szerint a vádlott és a sértett kapcsolata megromlott, és 2018 végére gyakorivá váltak közöttük a veszekedések. Az összezördülések során a vádlott rendszeresen bántotta a feleségét, előfordult, hogy ököllel a hátát, mellét, fejét ütötte, megragadta és a földre szorította, a földre lökte, majd megrugdosta.

A vádlott és a sértett egy alkalommal két éjszakát töltöttek egy hotelben, aminek ellenértékét, 39.000 forintot a vádlott fizette ki. A sértett az édesanyja otthonába ment, miután a szállodát elhagyták. A vádlott másnap hívogatni kezdte a sértettet, majd megjelent a sértett édesanyjának házánál, ahol bement az udvarba, magához vett egy fejszét, majd azt lóbálva fenyegetni kezdte a sértettet azzal, hogy szétüti, levágja a fejét, megöli, ha nem fizeti ki neki a hotelben töltött két éjszaka ellenértékét. A sértett felszólította a vádlottat, hogy hagyja el az ingatlant, majd kihívta a rendőrséget.

A Sárvári Járási Ügyészség a rovott múltú vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra