Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Vezetőváltás a szombathelyi Sportközpont élén

Leidli Géza megy, Kovács Cecília érkezik.

Láthatóan felgyorsultak az események a szombathelyi közéletben. A városi cégek környékén mindenképpen.

Egyelőre a legfontosabb változásnak az tűnik, hogy összeolvad a Médiaközpont és az Agora , de máshol is tektonikus mozgások vannak.

A város honlapjára felkerült előterjesztés szerint – közös megegyezéssel - távozik posztjától Leidli Géza, a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Utódja az a Kovács Cecília lesz , akit szeptemberben neveztek ki Megvan a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Kft. új igazgatója 2020. September 24. 17:49 a Haladás Sportkomplexum igazgatói pozíciójába, hogy aztán három hónap múlva – minden bizonnyal nem függetlenül a cég állami tulajdonba kerülésétől távozzon onnan Megjött az állam: máris leváltották a Haladás Sportkomplexum szeptemberben kinevezett igazgatóját 2020. December 23. 12:29 .

A vezetőváltásra a hónap végén kerül sor.

A nagy változásokban változatlan a vezető bére: a jelenlegi és a jövőbeni sportközpont-igazgató egyaránt 600 ezer forint havi bruttóbérért dolgozik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra