Vizsgálatot indít a rendőrség egy Zanati úton készült videó miatt

Egy földön fekvő férfit ütlegelnek és rugdosnak.

Egyik olvasónk hívta fel lapunk figyelmét erre a közösségi oldalra felkerült videóra, amely egy erőszakos jelenetet örökített meg a szombathelyi Zanati úton, a hajléktalanszálló közelében.

A mintegy 13 másodperces, láthatóan autóból felvett videón az látható, hogy egy földön fekvő emberbe durván belerúg, majd ütlegeli egy másik férfi, aki mozgása alapján ittas lehet.

Lapunk felvette a kapcsolatot a videó készítőjével, aki elmondta, a felvételeket a múlt hét elején, egyik délután készítette, és úgy gondolja, hogy nyilvánosságra hozatalával segíti, hogy hasonló jelenetek ne történjenek a későbbiekben.

Lapunk a felvételt eljuttatta a rendőrséghez, ahonnan az a válasz érkezett Seffer Lilla Vas megyei megbízott sajtószóvivőtől, hogy "a videó felvétel alapján a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított" .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló