Vurstli, mulatás, meg amit akartok - Elkezdődtek a 2023-as SzentKirály Napok

Képeinken megnézheti, hogy telt az első nap.

Augusztus 18-án, pénteken kezdetét vette a 2023-as SzentKirály Napok programsorozat Szombathelyen.

Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk Itt van az idei SzentKirály Napok programja, zenekarokkal és tűzijátékkal 2023. August 09. 14:40 , az első nap még a ráhangolódás jegyében telik, a színpadon két DJ szórakoztatta a nagyérdeműt.

szentkirályi napok első nap
Pataki Gergely

Ennél lényegesen erősebb felhozatallal jön a második, szombati nap. Az este sztárvendége a Matyi és a hegedűs formáció lesz, akik 21 órától lépnek színpadra.

szentkirályi napok első nap
Pataki Gergely

A képekre kattintva megnézheti, hogy telt az első nap, később pedig részletes beszámolóval is jelentkezünk az eseményről. A rendezvény egészen augusztus 20-ig, vagyis vasárnapig tart, a részletes programot ide kattintva Itt van az idei SzentKirály Napok programja, zenekarokkal és tűzijátékkal 2023. August 09. 14:40 találja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló