Zokogva búcsúzott a Barcelonától Lionel Messi

Sajtótájékoztatót tartott vasárnap délben az FC Barcelona csapata, ahol elbúcsúzott a csapat hatszoros aranylabdás klasszisa, Lionel Messi.

„Szerettem volna maradni Barcelonában. Ez az otthonom, ez az otthonunk. Maradni akartam a csapattal, ez volt a terv, ma pedig búcsúznom kell, miután az egész életemet itt töltöttem" – mondta könnyek között Lionel Messi a távozására tervezett sajtótájékoztatón, amit az nso.hu idéz.

Mondd el nekünk, milyen Nyugatot szeretnél!
Kitöltöm a kérdőívet

„Igazság szerint, nem tudom, mit mondjak. Az elmúlt napokban sok minden eszembe jutott, de őszintén nem tudom, mi lenne a megfelelő. Nem készültem fel erre. Tavaly már fel voltam készülve erre, tudtam, mit akarok mondani, de idén ez már nem ugyanaz. A családommal együtt meg voltunk győződve, hogy maradunk itthon, ezt akartuk, mindennél jobban. 21 év után távozok a három argentin-katalán gyermekemmel. Ez a város az otthonunk, hálás vagyok mindenért, mindenkinek, aki segített itt a hosszú évek alatt. Szeretem ezt a klubot, nem ilyen búcsúra készültem. Másfél éve nem láttam a szurkolókat. Azt hittem, ha egyszer elmegyek, akkor telt ház előtt búcsúzhatok majd" - mondta Messi, akit beszéde után ováció fogadott.

A sajtótájékoztatón ott volt a Barcelona összes játékosa és a vezetőedző, Ronald Koeman is. Messi 778 meccsen 672 gólt szerzett a Barcelona mezében, tíz bajnoki címet, négy Bajnokok Ligája-sikert ünnepelhetett, összesen 35 trófeát emelhetett a magasba.

Lionel Messi
AFP
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport