Megkezdődött a "zsákos gyilkosság" gyanúsítottjának tárgyalása

Tavaly májusban egy zsákba rejtett, kötelekkel zsugorított női holttestet találtak Szombathely határában. A fiatal lány teste két hónapig egy padláson lógott.

Ma délelőtt kilenc órakor megkezdődött a gyilkossággal gyanúsított M.Á. pere Szombathelyen. A haláleset tavaly márciusban történt, a holttestet pedig két hónappal később, májusban fedezték fel. A nyugat.hu a kezdetektől részletesen beszámolt az eseményekről, a holttest megtalálásától Fiatal nő az áldozat - Zsákban tárolták a halottat egy szombathelyi padláson (Frissítve) 2010. May 28. 13:36 kezdve a gyanúsított kilétéig Huszonéves férfit gyanúsítanak a gyilkossággal? 2010. May 29. 16:06 .

A gyilkossággal vádolt M. Á. a tárgyalóteremben
112Press/ nyugat.hu

Elsőként a bíró olvasta fel M.Á. egymásnak ellentmondó vallomásait, mivel a férfi nem szólalt meg, majd a tanúk kihallgatása következett, ami cikkünk megjelenésének időpontjában még tart.

M. Á. őrei közül figyelte a bírót és egy szót sem szólt
112Press/ nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Fiatal nő az áldozat - Zsákban tárolták a halottat egy szombathelyi padláson (Frissítve)

Kibírhatatlan szagról érkezett bejelentés a rendőrségre Szombathelyről, a Széll Kálmán utcából, de a padláson lógó zsák a rendőrök kiérkezésére eltűnt. Kiderült, hogy hulla volt benne.

Huszonéves férfit gyanúsítanak a gyilkossággal?

Egy huszonéves férfit gyanúsít a rendőrség a zsákban talált lány meggyilkolásával meg nem erősített információink szerint. Megtaláltuk azt a helyet is, ahol kidobták a fiatal lány holttestét rejtő zsákot és jártunk a szomszéd padláson, beszéltünk sok emberrel. Rejtélyes ügy, sok szempontból.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló