Koalabébit mentett a hős golden retriever

Ilyen is csak Ausztráliában történhet.
 
 

Koalabébit mentett a hős golden retriever

Ilyen is csak Ausztráliában történhet.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Koalabébit mentett a hős golden retriever

Ilyen is csak Ausztráliában történhet.

Meg merjük kockáztatni, hogy Ausztrália megnyerte a hét legcukibb sztorijának díját. Történt ugyanis a news.com beszámolója szerint, hogy a Victoria állambeli Strathdownie-ban élő Kerry McKinnon férje egyik reggel épp hátsó verandájukra indult ki és egy hihetetlen látvány fogadta: 5 éves golden retrieverjük, Asha egy árva koalabébivel volt összebújva.

Azonnal kiabált is feleségének, aki értetlenkedve ment oda: „Először nem értettem, hogy miről beszél, aztán megláttam ezt a pici koalát Ashához bújva. Röhögőgörcsöt kaptam. Szegény Asha nagyon nem értette, csak zavarodottan bámult rám. Kicsit, mintha bűntudata lett volna, amikor kimentem és láttam, hogy mi a helyzet. Nagyon vicces volt az arckifejezése. Mindig hátra pillantgatott a koalára, de eszében sem volt lelökni magáról vagy bármi. Boldog volt, hogy odabújt hozzá.”

Bár pontosan senki sem tudja, hogyan keveredett oda a koala, Kerry elmondása szerint kieshetett anyja erszényéből az éjszaka folyamán és elcsámborgott. Így bukkanhatott rá teraszukra, ahol kutyáik békésen szunyókáltak, vastag bundájuk pedig nagyon csábító lehetett a valószínűleg fagyoskodó kicsi számára.

„Asha kétségkívül megmentette a koala életét így, hogy melegen tartotta. Elpusztult volna, ha az egész éjszakát egyedül tölti a szabadban. Szerencsétlen párát akár egy róka vagy más ragadozó el megtámadhatta volna” – mondta a büszke gazdi.

A koalabébi egyébként annyira ragaszkodott a kutyához, hogy nem kis munka volt elválasztani tőle, ugyanis folyamatosan fújtatott rájuk. Valószínűleg tökéletesen elégedett lett volna, ha egész nap Ashán pihenhet. De ezt természetesen nem hagyhatták, így elvitték egy állatorvoshoz, aki alaposan megvizsgálta. Minden a legnagyobb rendben volt vele, ezért egy helyi koalagondozóra bízták, amíg nem engedhetik vissza a szabadba.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés