Magyar osztályba keresnek diákokat Bécsben

Már lehet jelentkezni.
 
 

Magyar osztályba keresnek diákokat Bécsben

Már lehet jelentkezni.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Magyar osztályba keresnek diákokat Bécsben

Már lehet jelentkezni.

A bécsi iskolatanács továbbra is fenntartja ajánlatát a kétnyelvű általános iskolai osztály indításával kapcsolatban. Sajnos tavaly nem gyűlt össze elég jelentkező, idén azonban újabb lehetőséget kapnak az érdeklődők. A 2019/2020-as tanévben a kétnyelvű csoportot indulásához 20 diák jelentkezése szükséges-írja az orf.at.

Az oktatás helyszíne a Bunte Schule (Schulgasse 57, 1180 Bécs). A pedagógiai program tekintetében a magyar-német kétnyelvű osztály megegyezik más bilinguális osztályok tananyagával. Az iskola jól megközelíthető, és remek tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkezik.

Az érdeklődők további tájékoztatást Isabella Kirchmayr igazgatónőtől kaphatnak.

 

 

A független sajtó a vidéknek is jár! Támogasd a Nyugat.hu-t!

Budapesten kívül szinte már nincs olyan média, amelyet hozzá közeli üzletembereken keresztül ne vett volna meg, vagy ne befolyásolna a kormány. Te azonban itt is szeretnél olyan híreket olvasni, amiket nem befolyásol a mindenkori hatalom, vagy a gazdasági élet szereplői. Olyat, amely a te érdekeidet is képviseli. Támogasd a legnagyobb független vidéki médiát, a Nyugat.hu-t!

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés