Egy kérdést kell feltennie mindenkinek a szavazás előtt

Saját magának.
 
 

Egy kérdést kell feltennie mindenkinek a szavazás előtt

Saját magának.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Egy kérdést kell feltennie mindenkinek a szavazás előtt

Saját magának.

Igazából akkor is, ha már régóta tudja, hova ikszel, akkor is, ha taktikailag szavaz, akkor meg pláne, ha még mindig billeg az elhatározásában. Ez a kérdés pedig, ha jobban belegondolok, nem is egy, hanem több, de akár egy is lehetne, mert mégis ugyanarra kérdez rá, ugyanabba az irányba mutat, ugyanaz lesz a kifutása. Feltéve, hogy tényleg elgondolkodunk-e a végén a saját magunktól kapott válaszon.

A kérdésfeltevést ráadásul pártoskodás nélkül is fel lehet, jobban mondva érdemes feltenni, pusztán a saját értékválasztásunkra hagyatkozva. Úgy lesz igazán izgalmas a történet, ha a bármelyik politikai oldal felé gravitálásunkra való tekintet nélkül morfondírozunk el a kérdésen, kérdéseken.

Így hangzik, azaz hangzanak:

A vegytiszta gyűlöletet, mocskolást, hazugságot akarjuk-e választani? Rokonszenves, hogy családok már az ebédlőasztalnál is dühöngenek egymással? Jó érzés, hogy az ország lakói hülye politikusok miatt fordulnak egymás ellen? Tetszik-e nekünk, hogy a mi adóforintjainkból gazdagodnak vadul egyesek? Szimpatizálunk-e a kommunizmusból jól ismert eljárásokkal? Szeretünk-e feleslegesen rettegni? Szeretnénk-e a szovjetnosztalgiás Vlagyimir Putyin ölelő karjaiban elringani? Jobb kerítéseket építeni hidak helyett? Azt akarjuk, hogy Magyarország továbbra is a régió csúnyán lemaradt sereghajtója, fekete báránya, örök vesztese legyen sok tekintetben?

Ha legalább három kérdésre NEM-mel választoltunk, de inkább többre, akkor fogjunk kezet magunkkal, mert még emberek maradtunk. És ennek megfelelően húzzuk be azt az ikszet vasárnap.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés