Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Így ragyogott 1000 Lámpás és ByeAlex a Ferences-kert felett

A csellengő gyermekekért engedtek világító lufikat a magasba. Mutatjuk, Szombathelyen hogyan.

Savaria Legio lakhelyét hatalmas tömeg özönlötte el vasárnap. Míg a kora délután a szombathelyi Ferences-kertben a gyereknap jegyében telt, addig az este már a koncerteké, és az 1000 lámpás éjszakájáé volt a főszerep. Ezt a csellengő gyerekekért szervezett jótékonysági rendezvényt az ország számos pontján megszervezték, Szombathelyen több magyar előadó is az ügy mellé állt, köztük az Esti Kornél zenekar, Fekete Dávid és ByeAlex.

1000 Lámpás éjszakája
1000 Lámpás éjszakája
Iszak Dávid

A koncertek vége felé fél tízkor pedig 1000 világító lufit engedtek a magasba, "Gyerekek, gyertek haza!" felkiáltással. Galéria a képekre kattintva!

1000 Lámpás éjszakája
1000 Lámpás éjszakája
Iszak Dávid
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Aktuál

Tovább az oldalra