Je suis, László Petra

Amióta László Petra a leghíresebb rugdosó magyar anya a világon, megsajnáltam őt.

Én vagyok László Petra, szívesen mondanám mártíriumból magamra, de nem igaz. Az én szalámi lopásom csak országos hírhedtséget okozott, az ő graciőz lábmunkája viszont a világ TOP 10 leggonoszabb sorozatgyilkosai közé emelte.

László Petra, a menekülteket felrugdosó szélsőjobber operatőr

Legyünk keresztények és őszinték, az én lopásom (4600 Ft. értékben) nem tartozott az aznapi legsúlyosabb bűncselekmények közé, mégis benne volt a híradókban. Érthető, hisz sikerült egy zavaros celebből erkölcsi hullát gyártani a médiának, amit ez úton is megköszönök a kollégáknak. Minden bűnöm ellenére, éreztem, túlzott a felháborodás és a gyűlölet. De már a bíróságon közöltem a médiával, hogy értem, a halálesetek és a tragédiák vonzzák őket, sőt, ők maguk is érdekeltek abban, hogy ez a kár minél nagyobb legyen.

László Petra esetében is úgy vagyunk, mint Zuschlag Jánosnál, kell egy konkrét személy, aki elviszi a balhét. Ráadásul azért is viheti el a balhét, mert cselekedete őszintén és szívből jött, amivel nem azt mondom, hogy más nincs is a szívében. Például megbánás, amelyről azért nem tudjuk, hogy őszinte-e, mert hamarabb kiterítette a média a boncasztalára, mintha azt mondanám gyorsan, hogy fapapucs.

Miért balek, stróman, lúzer László Petra? Ki helyett viszi el a balhét? Nincs mód felsorolni a kormány tagjait, de az biztos, hogy hozzájárultak ahhoz, hogy egy magyar anya egy válságos szituációban legrosszabb énjét engedte szabadon. Senki nem jó vagy rossz, a gondolkodás és a helyzet teszi azzá. Ha az őt küldő tévécsatorna, barátok és eszmetársak nem lennének fajgyűlölő, pogány és monokulturális tahók, talán Petra lelkében sem az a szándék erősödött volna meg, hogy ezeket haza kell rugdosni. Petra olyan, mint Viktor, az ő szavait csak őszinte tettekre váltotta.

A probléma az ideológiai hülyítéssel addig mehet, míg Magyarországon kitör a polgárháború. Adja Isten, hogy soha, bár nem szerencsés ilyen feszkóban a hadsereget mozgósítani. De hagyjuk a gyűlölet boszorkánykonyháját másra, illetve Habonyra, akinek fia Árpád; most minket csak Petra bukásának méltatlan formája foglalkoztat.

Ahogy nálam, itt sem szólalt meg egyetlen társadalmi szervezet, egyház, hogy a bűnösnek, ha megbánja, meg kell bocsátani. Még ha egy gyereket is rúgott fel. (Tudjátok mennyi bűnt követünk el a gyerekekkel szemben? Esetleg családon belül?) Vagyis borzalmas szimbólum volt, elismerem, nem tett jót a magyar imidzsnek, ahogyan az óriásplakátok sem. De hol van az ügyész, politikus, gondolkodó, biztonsági őr, aki Petra helyett a fő gonoszt, Habonyt és Árpádot kapná el? Citálná bíróság elé? Habony Árpád szerepében László Petra érdekes volt, de azért azt tudjuk, hogy nem ő írta a szögesdrótok, táborok, kitörések forgatókönyvét. Illetve biztos vagyok abban, hogy nem azért ment le oda, hogy egy jót rúgjon. Habonyról viszont gondolom, sejtem, neki semmi sem drága a hatalomért, főleg, hogy ő egy senki, még autója sincs.

Barátaim. Térjetek észre, és ne azokon acsarogjatok, aki bűntársként, de mégis csak áldozat abban a szégyenben, ami hazánkban történik. Így mindig lesz a közösségi felelősség vállalása helyett egy szalámitolvaj, egy rugdosós operatőr, akit szalmabábuként felgyújthattok magatoknak. Attól a pernye még rátok száll.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra