102 méter merülés egy levegővel 3 perc 47 másodperc alatt

Korok Fatima megdöntötte a szabadtüdős merülés világrekordját

Korok Fatima kedden megdöntötte a szabadtüdős merülés világrekordját: 102 méterre merült le Hondurasban, a Vertical Blue nevű versenyen.

Korok Fatima
Facebook

A magyar sportoló 1 perc 52 másodperc alatt jutott le a világrekordot jelentő 102 méterre, és 2 perc alatt úszott vissza a felszínre, vagyis 3 perc 47 másodpercet töltött a víz alatt egyetlen levegővétellel.

Korok Fatima
Facebook

„Élveztem a merülést, úgy éreztem, mindent kontrolláltam, bár a merülésem öt másodperccel rövidebb ideig tartott, mint ahogy eredetileg elterveztem. Tudom, hogy az idő kicsit soknak tűnik, de ilyen a stílusom, így szoktam merülni. Szeretném megköszönni a támogatást a szponzoromnak, valamint a családomnak. Anya, apa, megcsináltam! És köszönöm mindenkinek, aki szurkolt nekem. Ez egy óriási dolog, mindjárt elsírom magam” - olvasható a Facebook-oldalán.

A rekord a videón 2:51:00-től látható:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport