Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Óriási küzdelem-botrány-vereség

Alig két ponttal vesztett a Falco a MOL ellen, a feldühödött Szolnok szurkolók pedig még a Falco kispadjának plexiét is betörték…

A Falcoban a továbbra is sérült Borszéki Csaba mellett, ujjsérülése miatt Pankár Tibor sem tudta vállalni a játékot.

A hazaiaknál betegsége miatt Takács csak a kispadon foglalt helyet, ellenben bemutatkozott az amerikai erőcsatár Derrick Stroud.

A hazaiak kezdték jobban a mérkőzést,  az új légiós egy triplával mutatkozott be. A Falco a 7.percben vette át a vezetést Feigl és Gráczer ponterősségének köszönhetően és a negyed végéig meg is tartotta.

A folytatásban a csapategységre építő és külső dobásokkal operáló szombathelyiek a félideig megtartották előnyüket miután a két korábban említett játékos mellé Henrik is felzárkózott a pontszerzésben.
Megjegyzendő, hogy a három személyi hibás Benitez helyére érkező Mándity Máté egy triplával köszönt be volt kenyéradójának.

A harmadik negyedben is folytatódott a fej-fej melletti küzdelem. A hazaiaknál Orosz mellé felzárkózott Kobale is, a Falconál továbbra is  az egység volt jellemző. Már ekkor gondot okozott centerek sok faultja.

A záró negyedet a Falco kezdte három pontos előnnyel. Az első percekben mid két csapat óriási ziccereket hagyott ki. A sok személyi hiba miatt a szombathelyiek zónáztak, míg a hazaiak emberfogással védekeztek. Ennek ellenére csapatunkból a 35 és 36.percben Benitez és Feigl kipontozódott.

Érdekes módon a szolnokiak csak a 40.percben kapták első személyi hibájukat. A rendkívüli izgalmakban bővelkedő végjátékban a hazai pálya előnyét élvező szerencsésebb szolnokiak vonultak le győztesként.

A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a hazai szurkolók a mérkőzés folyamán több alkalommal trágár szavalókórussal illeték a Falco kapitányát. Nehezen viselték a Falco jó játékát, és  a vendég kispadot védő plexit is betörték. Csak a szerencsének köszönhető, hogy az ott ülőknek nem okozott sérülést. Ez a rombolás a harmadik negyed közepétől több alkalommal megismétlődött ezért, továbbá a  vendégek köpködése és pezsgővel való leöntése miatt három alkalommal állt a játék.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sport