A Viktória FC célja megnyerni a magyar bajnokságot!

A Viktória FC Szombathely keddi sajtótájékoztatóján, Barczi Csaba a klub elnöke olyan lépésekről beszélt, melyek, ha kis mértékben is, de megváltoztatják a Viktória FC arculatát.

A csapat jelenleg a 2. helyen áll, a 2003/2004-es női NB I. tabelláján, mindössze egy ponttal lemaradva az MTK mögött. Markó Edina játékos-edző szavaival élve „nyílt öltözőtitok”, hogy mi a Viktória FC célja a tavaszi fordulóra: megnyerni a magyar bajnokságot, és ez által szereplést kivívni egy nemzetközi megmérettetésre. Ehhez, nagyban hozzájárulhat a csapat új játékosa Tóth Gabriella középpályás, a Debrecentől. A tájékoztatón, két bejelentés hangzott el, melyek egyet jelentenek Barczi Csaba „lépéseivel”:

Marad az edzőség

Markó Edina visszavonul az aktív játéktól, melynek oka, hogy a – most már-volt játékos gyermeket vár. Arra a kérdésre, hogy marad-e a válogatott utánpótlásánál, annyit közölt, be kell adnia egy felkészülési tervet, s ha elfogadják, és szeptemberben születendő gyermeke is engedi, beleveti magát a munkába. Természetesen a gyakorlati teendőkben segítségére lesz a kapusedző is.

Névszponzorálás

A sajtótájékoztatón került sor a hivatalos szerződés aláírására, mely a West Hungary Consulting és a Viktória FC között jött létre névszponzorálás céljából. A csapat új neve: WH Consulting- Viktória FC. A partner cég, amely egyaránt rendelkezik gazdasági és humán profillal, nemcsak anyagilag segíti majd a csapatot. A játékosok részt vehetnek a cég tanfolyamain, esetlegesen munkahelyet is keresnek a lányoknak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport