Torghelle és Rednic nélkül az MTK

Két alapemberét kénytelen nélkülözni Egervári Sándor, az MTK vezetőedzője a szombathelyiek elleni találkozón.

A szombat esti meccs előtt nincs könnyű helyzetben Egervári Sándor, a bajnokcsapat vezetőedzője. Ismeretes, hogy a kék-fehérek alaposan meggyengültek a téli szezonban, ám a fővárosi tréner dolgát tovább nehezíti, hogy Torghellére és Rednicre sem számíthat a Lombard FC Haladás elleni összecsapáson. A gólerős, fiatal támadó eltiltását tölti, a légiós pedig még a kék-fehérek törökországi edzőtáborozásakor szenvedett vádliszakadást, és a súlyos sérülésből még nem épült fel.
Érdekesség, hogy először hatvannyolc esztendővel ezelőtt meccselt egymással a két gárda: 1936-ban öt-nulla arányú vereséget szenvedtünk a fővárosiaktól. Az összesített mérleg: 25 Haladás győzelem, 44 MTK siker és 22 döntetlen.
Legutóbb ősszel játszott egymással a két gárda, akkor a Rohonci úton Tüske és Silva góljaival egy-egy lett a végeredmény.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport