Egérszar és szétrágott zacskók egy szombathelyi szupermarketben

Mindenesetre a rágcsálónak is van ízlése, a biotermékeket támadta le. Olvasónk pedig közel állt ahhoz, amikor meglátta, mibe nyúlt, hogy elhányja magát.

A történet annyi, gyanútlan olvasónk, sok más mellett mogyorós bio kölesgolyót szeretett volna ma vásárolni egy közkedvelt szombathelyi szupermarketben. Ezért lépett a polchoz, és nézte meg hátrébb a zacskókat, hátha lapul még egy spéci mogyorós is a sajtos és sima köleszacskók mögött. Pechére aztán valami nagyon mást talált... kirágott tasakokat látott és sok-sok apró, tökéletesen beazonosítható egérszarba nyúlt. Ezt egy vevőtárs is megerősítette, ő is elszörnyülködött, aztán továbbment. Végezetül olvasónk szólt egy polcpakolónak, aki közölte, ő csak egy napja van itt, nem tehet róla..."nem is azért szóltunk", válaszolt a sokkot kapott vevő, akinek egy időre elment a kedve a kölesgolyótól, és az üzlettől is.

Egérrágta polcok
Nyugat.hu
Egérrágta zacskók
Olvasó
Nem, ez nem lenmagos kölesgolyó
Olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Jelentem